Program gledališko-koncertni abonma 2019/2020

Z Gledališko-koncertnim abonmajem obiskovalcem omogočamo doživljanje gledališke kulture in pomembno prispevamo k bogatemu kulturnemu dogajanju v naši občini. Tudi letos ponujamo priložnost za predstavitev domačim skupinam, ki zastopajo koncertni del abonmaja. V gledališkem delu se bodo na odrskih deskah predstavile gostujoče ljubiteljske gledališke skupine, pri čemer smo k sodelovanju povabili skupine, ki so na gledališkem področju bolj aktivne in se udeležujejo različnih uglednih gledaliških srečanj na državnem nivoju. Vsekakor si želimo, da bi lahko v program vključili tudi kakšno profesionalno gledališko skupino, vendar se vedno znova soočamo s finančnimi omejitvami, zato abonma skrbno načrtujemo in izvajamo po svojih najboljših zmožnostih ob zavedanju, da gledalcem omogočamo ogled kvalitetnih gledaliških predstav. Nikakor ne gre zanemariti dejstva, da je abonma cenovno zelo dostopen (15 € za celoten abonma) in prijazen do slehernega, ki je želen kulturnih užitkov. Zato upamo in si želimo, da bi bil obisk na predstavah takšen, da bi prinašal zadovoljstvo vsem nastopajočim in tudi organizatorjem. Vse delo namreč opravimo z namenom, da bi bila kvalitetne glasbene in gledališke kulture deležna čim širša publika. K ogledu predstav bomo tudi letos povabili osnovnošolce obeh šol v občini, saj se zavedamo, da je potrebno človeka, ki čuti, živi in podpira kulturno dogajanje, vzgajati v daljšem časovnem obdobju, pri čemer je dobro začeti čim prej.

Na začetku 16. abonmajske sezone se zahvaljujem Občini Črenšovci za finančno podporo abonmaja, kakor tudi vsem članom Kulturno-turističnega društva Črenšovci za vso potrebno prostovoljno delo, ki ga organizacija abonmaja vedno znova zahteva zato, da je zadovoljstvo abonentov in nastopajočih takšno, da se tega projekta lotevamo vsako leto znova.

abonma 2019 2020 vpis


1 web gka
Sobota, 26. oktober 2019 ob 19.00   

Moški vokalni kvintet Aeternum:
LOCAL VOCAL fest

    (koncert)    

2 web gka
Sobota, 30. november 2019 ob 18.00  

Bistriški teater KUD:
ŠČUKE PA NI

  (komedija)  
Članek ...

3 web gka
Nedelja, 8. december 2019 ob 18.00
 

Gledališka šola ONinME Ljutomer:
BABJI PARLAMENT

  (komedija)  
Članek ...

5 web gka
Nedelja, 19. januar 2020 ob 18.00
 

Gledališka skupina Improgalaktiki:
AH - ANONIMNI HIPOHONDRI

  (komedija)  
Članek ...

4 web gka
Nedelja, 2. februar 2020 ob 18.00
 

Kulturno društvo Obrež:
GOSTÜVENJSKA ŠTORIJA

  (komedija)  
Članek ...

O morebitnih nadomestnih terminih (zaradi višje sile) Vas bomo obveščali osebno (na elektronski naslov ali preko SMS sporočil, zato Vas prosimo, da nam ob vpisu posredujete ažurne podatke). Abonmajska vstopnica je prenosljiva, zato Vas vabimo, da v kolikor se posamezne predstave ne morete udeležiti, svojo vstopnico ponudite znancu ali prijatelju in mu s tem omogočite ogled predstave.

Veseli nas, da ste se odločili za nakup abonmajske vstopnice v okviru Gledališko-koncertnega abonmaja in s tem podprli organizacijo in izvedbo projekta, ki nam vsem prinaša bogato kulturno dogajanje v našem kraju. Ob spremljanju predstav vam želimo obilo užitkov.

Andreja Sever,
v imenu organizatorja, Kulturno-turističnega društva Črenšovci

Ob spremljanju prireditev Vam želimo obilo užitkov.

abonma 2015 2016 noga