Program otroški gledališki abonma 2019/2020

Pravljični svet v Črenšovcih za najmlajše že 8. leto zapored oživi in na poseben način nagovori najmlajše in njihove starše v sklopu Otroškega gledališkega abonmaja, ki ga v sodelovanju z osnovnima šolama in vrtcema v občini Črenšovci z veliko odgovornostjo in veseljem organiziramo člani Kulturno-turističnega društva Črenšovci.

Prepričani smo namreč, da lahko prav s pomočjo gledaliških predstav pomembno prispevamo v zgodnjemu opismenjevanju otrok v najširšem pomenu besede. Dejstvo je, da naši otroci zaradi oddaljenosti od mestnih in gledaliških središč nimajo toliko možnosti za gledališko udejstvovanje, predvsem pa spremljanje njim primernih gledaliških predstav, s pomočjo katerih lahko pomembno obogatijo svoj domišljijski svet, kot je to dano otrokom v mestnih okoljih. Zato je naša odgovornost toliko večja. Pa ne le v tem, da omogočamo ogled otroških gledaliških predstav, ampak tudi v tem, da ozaveščamo odrasle o pomenu doživljanja ob gledaliških predstavah in spodbujamo pogovor odraslih oseb z otroki po gledaliških predstavah.

Vsekakor se bomo trudili tudi pri tem pomembnem poslanstvu, kakor tudi pri tem, da bomo otroke spodbujali k čim bolj ustvarjalnemu poustvarjanju. Prepričani smo, da bo tudi zaradi naših prizadevanj svet pravljic bolj otipljivo prisoten v našem okolju in bo vedno znova oživel preko otrok, ki bodo del gledališkega dogajanja v Črenšovcih. Verjamemo, da se splača in verjamemo, da nam bo uspelo ustvariti nepozabne in vredne trenutke otroške srčnosti. Pa srečno …

o abonma 2019 2020 program

1 web

Torek, 22. oktober 2019 ob 18.00

  

Miškino gledališče KU-KUC:
TRI KEPICE PROMETA

   (gledališka predstava)   

2 web

Torek, 26. november 2019 ob 18.00

 

Miškino gledališče KU-KUC:
MEDENI ČUDEŽ NA GOZDNI ULICI 1A

  (gledališka predstava)  
Članek ...

3 web

Torek, 21. januar 2020 ob 18.00

 

Gledališče Pravljičarna:
TUDI POČASI SE DALEČ PRIDE 

  (gledališka predstava)  
Članek ...

4 web

Torek, 11. februar 2020 ob 18.00

 

Miškino gledališče KU-KUC:
DOKTOR SREČA

  (gledališka predstava)  
Članek ...

5 web

Torek, 3. marec 2020 ob 18.00

 

Gledališče Pravljičarna:
BODIMO PRIJATELJI

  (gledališka predstava)  
Članek ...

V pričakovanju prijetnih druženj, ki bodo predvsem otrokom prinesla obilo veselja in gledaliških užitkov, Vam izrekam dobrodošlico na gledališkem odru v sklopu Otroškega gledališkega abonmaja 2019/2020 in Vam želim ob spremljanju gledaliških predstav skupaj z Vašim otrokom obilo užitkov. Naj se zabava za vse nas prične!

Ob spremljanju prireditev Vam želimo obilo užitkov.

o abonma 2013 2014 noga