Program gledališko-koncertni abonma 2017/2018

Tudi letos, 14. leto zapored, Kulturno-turistično društvo Črenšovci ob podpori Občine Črenšovci organizira Gledališko-koncertni abonma, s katerim bomo obiskovalcem omogočili doživljanje gledališke kulture in pomembno prispevali k bogatemu kulturnemu dogajanju v naši občini. Kakor vsako sezono, bomo tudi letos ponudili priložnost za predstavitev domačim skupinam, ki zastopajo koncertni del abonmaja. V gledališkem delu se bodo na odrskih deskah predstavile skupine, ki so v preteklosti že navduševale naše abonente in prepričani smo, da bo tako tudi tokrat. Vsekakor si želimo, da bi lahko v program vključili tudi kakšno profesionalno gledališko skupino, vendar se vedno znova soočamo s finančnimi omejitvami, zato abonma skrbno načrtujemo in izvajamo po svojih najboljših zmožnostih ob zavedanju, da gledalcem omogočamo ogled kvalitetnih gledaliških predstav. Nikakor ne gre zanemariti dejstva, da je abonma cenovno zelo dostopen in prijazen do slehernega, ki je želen kulturnih užitkov. Zato upamo in si želimo, da bi bil obisk na predstavah takšen, da bi prinašal zadovoljstvo vsem nastopajočim in tudi organizatorjem. Vse delo namreč opravimo z namenom, da bi bila kvalitetne glasbene in gledališke kulture deležna čim širša publika. K ogledu predstav bomo tudi letos povabili osnovnošolce obeh šol v občini, saj se zavedamo, da je potrebno človeka, ki čuti, živi in podpira kulturno dogajanje, vzgajati v daljšem časovnem obdobju, pri čemer je dobro začeti čim prej.

Na začetku 14. abonmajske sezone se zahvaljujem Občini Črenšovci za finančno podporo izjemno pomembnega projekta, kakor tudi vsem članom Kulturno-turističnega društva Črenšovci za vso potrebno prostovoljno delo, ki ga organizacija abonmaja vedno znova zahteva zato, da je zadovoljstvo abonentov in nastopajočih takšno, da se tega projekta lotevamo vsako leto znova.

abonma 2017 2018 vpis


1 web gka
Sobota, 28. oktober 2017 ob 18.00   

Moški vokalni kvintet Aeternum:
LOCAL-VOCAL fest

    (koncert)    

2 web gka
Nedelja, 3. december 2017 ob 19.00  

Macho in Mejke:
ŽENITNI OGLAS

  (komedija)  

3 web gka
Nedelja, 10. december 2017 ob 16.00
 

Družina Matajič:
Dobrodelni BOŽIČNO-NOVOLETNI koncert

  (koncert)  

4 web gka
Nedelja, 7. januar 2018 ob 18.00
 

Gledališka skupina Kofetarji:
OPOROKA

  (komedija)  

5 web gka
Sobota, 20. januar 2018 ob 18.00  

KD Zarja Trnovlje:
NA KMETIH

  (komedija)  

O morebitnih zamenjavah najavljenih terminov Vas bomo obveščali osebno. Abonmajska vstopnica je prenosljiva, zato Vas vabimo, da v kolikor se posamezne predstave ne morete udeležiti, svojo vstopnico ponudite znancu ali prijatelju in mu s tem omogočite ogled predstave.

Veseli nas, da ste se odločili za nakup abonmajske vstopnice v okviru Gledališko-koncertnega abonmaja in s tem podprli organizacijo in izvedbo projekta, ki nam vsem prinaša bogato kulturno dogajanje v našem kraju. Ob spremljanju predstav vam želimo obilo užitkov.

Andreja Sever,
predsednica Kulturno-turističnega društva Črenšovci

Ob spremljanju prireditev Vam želimo obilo užitkov.

abonma 2015 2016 noga